Embroidery Tools

PR600-PR1000

Prijsberekening voor Hoopmaster, Mightyhoops en Fastframes

Het blijkt dat het niet altijd eenvoudig is om aan specifieke productiehulpstukken of verbruiksmaterialen voor borduurders te geraken, zeker wanneer deze in USA gemaakt worden. 

Na vele verzoeken van, zowel kleine borduurstudio's met een enkelkopsmachine als van professionele borduurbedrijven met multikopsmachines en na ruggespraak met diverse fabrikanten van de gezochte tools, hebben we besloten hun producten lokaal te verdelen.

Het uitgangspunt voor onze prijsberekening is de prijs in US$, die de fabrikanten op hun site vermelden. Na omzetting in € , en toevoeging van transportkosten, transportverzekering, financieringskosten van de courierdienst,  invoerrechten EU en 21% btw bekomen we de lokale verkoopprijs. Wij heffen geen toeslagen op deze kosten. Door ons contract met UPS zijn de kosten lager dan wanneer u het zelf in USA zou bestellen.

Omdat de meeste van deze kosten en de koers $/ frequent wijzigen, vermelden we geen prijzen op deze site. Vraag daarom altijd een actuele vrijblijvende offerte aan.  Vraag offerte aan De basisprijs in US$ is wel aangegeven.

Wij richten ons hoofdzakelijk tot gebruikers van professionele borduurmachines zoals Brother PR600 - PR1000, Barudan, Tajima, SWF, Toyota, ...  Sommige sets, zoals de "Hoopmaster", zijn ook beschikbaar voor huisborduurmachines.

Hoopmaster.com  /  Mighty Hoop  /  Fastframes.com


Opmerking: eigenschappen, specificaties, prijzen, inclusief items en compatibele accessoires zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Informatie en prijzen op deze website wordt aangeboden zonder garantie.
Vraag altijd onze vrijblijvende offerte aan met de laatste informatie.