Embroidery Tools

PR600-PR1000

    De Fastframes zijn het beste alternatief voor opspanramen op de markt.


Mighty Hoop voor vest

De Fastframes-set bestaat uit 1 arm en 7 verschillende borduurramen. Op deze ramen wordt een zelfklevend scheurvlies aangebracht waarop het te borduren stof wordt bevestigd.

De arm past in een PR600-1000 borduurmachine. Hierop wordt dan een van de 7 ramen vastgeklikt. 

Deze borduurramen zijn uitermate geschikt voor het borduren van moeilijk te borduren stoffen omdat deze niet opgespannen worden en dus ook niet kunnen beschadigd worden door hoopburn.

Toepassingen zijn: borduren van dassen, leder, kantwerk, zeer dun geweven of gebreide stoffen, hemdskragen, achterzijde petten, washandjes, smalle mouwen, enz....

Tip: na verwijdering van het stof met de borduring ontstaat er een opening in het vlies. U hoeft de folie niet te vervangen maar kunt beter deze opening dichten door op de achterzijde een stukje plakvlies te kleven. Dit gaat snel en beperkt de kosten aanzienlijk.

Opmerking: eigenschappen, specificaties, prijzen, inclusief items en compatibele accessoires zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Informatie en prijzen op deze website wordt aangeboden zonder garantie.
Vraag altijd onze vrijblijvende offerte aan met de laatste informatie.