Embroidery Tools

PR600-PR1000

De Hoopmaster is de gemakkelijkste, bruikbare opspanhulp op de markt.


De vele gepatenteerde functies van de HoopMaster maken het opspannen van kleding in een borduurraam gemakkelijk, sneller en meer consistent.

U kunt de positie van een logo eenvoudig en eenduidig noteren zodat u deze de volgende maal zeer snel terug vindt. Zo bekomt u een meer consistente plaatsing.

De HoopMaster is op maat gemaakt voor de borduurramen van de Brother PR600-1000 series. Er zijn dus geen aanpassingen aan uw machine nodigHet bedrijf Midwest Products, de maker van de Hoopmaster, heeft een opspanhulp bedacht dat bestaat uit een  eenvoudig en robuust ontwerp en dat ontwikkeld is om lange tijd mee te gaan in een industriĆ«le omgeving. Zelfs de meest onervaren medewerker vindt het makkelijk om deze opspanhulp te gebruiken.

Met behulp van de HoopMaster zullen nieuwe medewerkers het opspannen van kleding snel en accuraat onder de knie krijgen. Uw productiviteit en winstgevendheid zullen vergroten en uw klanten zullen het hogere kwaliteitsniveau bekomen dat ze verdienen.

Laat dit innovatieve systeem voor je werken. De grote tijdsbesparing en de effectiviteit  verhogende functies zullen zich snel terugbetalen.

Wij verdelen alle producten van Midwest Products  voor de Brother PR600-PR1000 series,
Barudan, Tajima, SWF, Toyota,...

Opmerking: eigenschappen, specificaties, prijzen, inclusief items en compatibele accessoires zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Informatie en prijzen op deze website wordt aangeboden zonder garantie.
Vraag altijd onze vrijblijvende offerte aan met de laatste informatie.