Embroidery Tools

PR600-PR1000

De Magneethoop is het snelste en gemakkelijkste borduurraam op de markt.


Mighty Hoop voor vest

Deze Mighty Hoop vormt een nieuwe set borduurramen die het opspannen veel eenvoudiger maken. Het is bij dit borduurraam niet meer nodig om de spanning van het buitenraam aan te passen omdat krachtige magneten ervoor zorgen dat er automatisch rekening wordt gehouden met de verschillende diktes van het stof.

Deze borduurramen veminderen ook de spanning in de polsen en handen omdat de magneten het binnen en buitenraam tegen elkaar aantrekken. Zelfs voor dikkere kleding is praktisch geen kracht nodig bij het opspannen. Hoop burn, het achterblijven van ringen in het stof na het verwijderen van gewone borduurramen, wordt grotendeels vermeden door de wijze waarop de Mighty Hoop het stof vastklemt. In tegenstelling tot andere klemsystemen, zijn de Mighty Hoops ontworpen om, in combinatie met de Hoopmaster, te zorgen voor een snelle en precieze opspanning.

Geschikt voor de meeste merken: Brother PR600-PR1000e series, Barudan, Tajima, Toyota, SWF, ...

Opmerking: eigenschappen, specificaties, prijzen, inclusief items en compatibele accessoires zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Informatie en prijzen op deze website wordt aangeboden zonder garantie.
Vraag altijd onze vrijblijvende offerte aan met de laatste informatie.