Embroidery Tools

PR600-PR1000

Volgende foto's tonen u hoe u een borstzakje kunt borduren met behulp van de Fastframes. 


In dit voorbeeld wordt gebruik gemaakt van een arm met vast raampje. Bij de 7in1-set kunnen de 7 raampjes op de arm geklikt worden.


We starten met het aanbrengen van plakscheurvlies op de onderzijde van het raam zodat de kleeflaag zich aan de bovenzijde bevindt.

Het overtollige scheurvlies wordt verwijderd. Altijd zorgen dat het vlies mooi strak opgespannen is.


Tip: we hebben de beste ervaring met plakscheurvlies van Gunold onder de naam Filmoplast (Nechen), dat ook bij ons te verkijgen is.
Indien gewenst kunnen de uitekende randen naar binnen omgeplooid worden wat extra stevigheid geeft.Het borduurraamje wordt dan in het borstzakje geschoven. Het stof van het zakje wordt dan mooi vlak aangedrukt tegen de lijmlaag van het scheurvlies.In de volgende stap wordt het borduurraam aangebracht in de borduurmachine en wordt het gekozen patroon geborduurd.


Na het borduren kan het stof voorzichtig losgetrokken worden en scheurt het vlies netjes op de randen van het borduursel. Klaar :-)

Tip: het verwijderen van het klevende scheurvlies gaat het gemakkelijkst door het raam onder warm stromend water te houden. De lijm lost op en het vlies komt los. De ramen zijn gemaakt uit roestvrij staal en bestand tegen vocht.


Opmerking: eigenschappen, specificaties, prijzen, inclusief items en compatibele accessoires zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Informatie en prijzen op deze website wordt aangeboden zonder garantie.
Vraag altijd onze vrijblijvende offerte aan met de laatste informatie.